ClickCease

ФЕНИКС СОФИЯ

Денонощна погребална агенция с над 20 години опит.

+359 896 413 717

24 часа 7 дни в седмицата

+359 888 882 616

24 часа 7 дни в седмицата

Транспорт От Погребална Агенция Феникс София​

Агенцията извършва транспорт в страната и чужбина със специализиран транспорт спрямо санитарните изисквания за пренасяне на тленни останки, репатрация на чужди граждани, оформяне и изготвяне на необходимите документи, съдействие с посолства и превод и легализация на документи за транспорт.

Транспортът се извършва и осигурява с професионален и специализиран хладилен транспорт и извън територията на България, като километрите се уточняват предварително и съгласуват с близките и роднините.

24 часа 7 дни в седмицата

Безупречна репутация

Индивидуален подход

Репатрация На Покойник
Денонощно обслужване с
 Лекар:

Понякога някой от любимите ни хора умира далеч от дома. Това може да е българин, живеещ в чужбина или чужденец, намиращ се в България. Обикновено желанието на близките му е починалият да бъде погребан в родината му. И в двата случая, ние имаме опит, за да координираме ефективно и навременно репатрация на починалия, до неговия дом.

Траурна агенция София извършва всички необходими действия, произтичащи от изискванията за репатрация на починали с въздушен или наземен транспорт, според изискванията, също така предлагаме:

– Осигуряване на специални ковчези и опаковки
– Специализиран погребален транспорт за тленни останки
– Специализиран болничен транспорт за пострадали при злополуки
– Осигуряване на авиотранспорт
– Превод и легализация на съпътстващите репатрирането документи
– Съхранение и санитарна подготовка на починалия
– Балсамиране

 • Транспорт на покоен от провинция или за провинция при нас хладилната камера и съхранението на тялото са безплатни !
  Цена за транспорт 2.00 лв/км.
  С хладилна катафалка-лукс 3.00лв/км  Заплащат се само в едната посока.
 • Транспорт от и до всяка точка на Европа 0.75 евро на километър като се заплаща само в едната посока.

Какви са предимствата на организираната репатрация

Понякога сме подготвени за настъпването на края на земния живот на даден човек, но има случаи, в които това става факт неочаквано. Понякога се случва така, че покойният издъхва на далечно място или пък последното му желание е било погребението му да се извърши на конкретно такова. Тук услугите на траурната агенция, която предлага репатрация, се считат като значително предимство, защото:

 • При налична услуга репатрация от траурната фирма можете да осигурите транспортирането на тленните останки посредством сухоземен и въздушен транспорт както от вашата държава, така и от чужбина;
 • Ако покойният се намира в Европа, катафалка ще го придвижи до желаната от вас локация, където да се извърши погребението;
 • Ако желаете да транспортирате тялото на починалия с катафалка до провинциален град или село, където да се извърши траурната служба или обратно – от село и град към столицата, това отново се извършва чрез специализиран транспорт, осигурен от фирмата;
 • Организираната репатрация позволява да изберете вид на катафалката – дали да бъде обикновена или хладилна, в зависимост от разстоянието, което следва да се премине;
 • Чрез организирано транспортиране с катафалка, вие не трябва да се грижите и притеснявате за осигуряването на транспортно средство или шофьор, защото те вече са налични;
 • Цените, които се възлагат за изпълнението на тази услуга, са разумни и се изчисляват на километър еднопосочно.

Натрупаният опит ни позволява да изпълним  всяка поръчка за погребение, както в България, така и в чужбина.

Има много компоненти, които трябва да бъдат взети в предвид при репатрация на починал до България, или от България до неговия дом.
Моля, свържете се с нас за уточняване на разходите в зависимост от Вашите лични обстоятелства.

Защо да се доверим на траурна агенция Феникс

Траурна Агенция Феникс София предоставя транспортиране на тялото на покойния чрез катафалка на близки и далечни разстояния, както в страната, така и извън нея, в границите на Европа. 

Можете да направите избор на катафалка – имаме обикновени катафалки и “Лукс” катафалки, предоставящи охлаждане посредством хладилна система. По този начин ще бъдете сигурни, че тялото на близкия ви ще се запази непокътнато през целия път. 

Ние осъзнаваме колко труден е моментът за вас и ще се погрижим максимално да облекчим всички дейности, свързани с организирането на траурната служба, сред които основна такава е транспортирането на починалия.

Нашето мото е “прозрачност” и именно поради тази причина в сайта имаме упоменати цени за услугите, които предоставяме. По този начин ще бъдете подготвени за текущите разходи и няма да присъства елемент на изненадата. 

Нашите катафалки са напълно изрядни и безопасни, осигуряващи качествена и навременна репатрация до желаното от вас място.

ДЕНОНОЩЕН ЛЕКАР И ОБСЛУЖВАНЕ

Организираме погребения и кремации с внимание и грижа към всеки детайл.

Безупречна репутация

Индивидуален подход

Можете да ни потърсите и ще получите адекватна консултация и съвет.

+359 896 413 717

24 часа 7 дни в седмицата

Нашите Услуги